SZÉCHENYI 2020
Gyermeknap - Juniorka Bölcsőde

Gyermeknap

• Írta: admin

Lázas készülődés előzte meg a Gyermeknapi programokat. Igyekeztünk több lehetőséget kínálni, mivel a gyermekek befogadó képessége is véges, ezért a héten minden napra tartogattunk egy kis meglepetést Gyermekeinknek.

Hétfőn a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltói érkeztek hozzánk. A gyermekeknek bőven volt idejük, hogy először ismerkedjenek a járművel, ebben a tűzoltók voltak a segítségünkre. Kedvességükkel hamar oldódtak a kicsik és már azon kaptuk magunkat, hogy igazi tűzoltók módjára birtokolták a tűzoltóautót.

Kedden a Juniorka Alapítványi Óvoda Micimackó csoportja tartott nekünk egy szenzációs műsort, amit szájtátva figyeltek a bölcsődések és a végén közös táncolás lett a vége.

Szerdán az esős idő miatt benti programként a tornaszobában Luna buszoztak és labdáztak a gyermekek.

Csütörtökön a Tatai Rendőrkapitányság rendőrei látogattak el hozzánk, bár az idő nem volt kegyes hozzánk, de megoldottuk, hogy minden gyermek beülhessen a rendőrautóba. Nagyon élvezték a gyermekek, profi módon ,, vezették,, az autót. A rendőr bácsi játékos formában, baleset- megelőzési program keretében beszélt, illetve felhívta a gyermekek figyelmét, hogy mire figyeljenek, ha átkelnek a zebrán.

A pénteki nap fénypontja a Tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár Zenekarának fellépése volt. Az udvaron fogadtuk a Zenekart, akik zeneszóval vonultak be hozzánk. Rendezvényünkre meghívtuk a Juniorka Alapítványi Óvodát. Fantasztikus élményben volt részünk, és nem utolsó sorban megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Zenekar a rengeteg programja ellenére elfogadta meghívásunkat.

A nap kicsúcsosodásának a délutáni rendezvényünk számított. Azt gondoljuk, hogy a gyermekeknek a legnagyobb ajándék, ha szüleikkel tölthetik a legtöbb szabadidejüket. Ehhez biztosítottuk a helyszínt és a lehetőségeket.

Sinka Melinda mozgással kísért énekekkel és mondókákkal indította a mulatságunkat. Nagyon hamar oldódott a hangulat a gyermekek kacagásokkal, kuncogásokkal tarkították az ölbéli-, csiklandozós játékokat.

Majd szabadon választott helyszínek közül választhattak a családok. A kosárhinta folyamatosan ringatta a gyermekeket, voltak ügyességi játékok, forma festések, arcfestés, csillámtetkó, lufihajtogatás és nagy sikere volt a sárkány eregetésnek.

A büfében frissen sült pogácsa várta a gyermekeket, amit az Alapítvány cukrásza Andi készített. A felnőtteknek nosztalgia zsíros kenyérrel, hagymával kedveskedtünk. Szomjoltónak limonádét kínáltunk.

A nap végén a kisgyermeknevelők saját készítésű ajándékokkal lepték meg a bölcsődéseinket.

Azt gondoljuk, hogy ismét részesei lehettünk a célját elérő, felejthetetlen és élményekkel teli programnak.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves vendégünknek az önzetlen segítséget. Köszönjük, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagítottak gyermeket és felnőttet.

Kategória: Uncategorized

Címkék: